Television musiikkikykykilpailujen vaikutus nuoren käsitykseen muusikkoudesta : solistiset laulukilpailut, idolit ja julkisuus - Nojonen, Siiri (2012)
Nuorten kiinnostus television musiikkikykykilpailuja kohtaan on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosien aikana. Kandidaatin tutkielmassani tarkastelen tätä ilmiötä, ja kuinka nämä erilaiset musiikkikykyilpailut vaikuttavat nuoren käsitykseen muusikkoudesta.