Let's talk business! : a task-based material package of public speaking and small talk in the BELF context - Konttinen, Miia (2012)
Arvioiden mukaan lähivuosina yli kolmannes maailman ihmisistä käyttää englannin kieltä. Tämä on jo vuosia näkynyt ja tulee myös tulevaisuudessa yhä enemmän näkymään kansainvälisessä liike-elämässä, jossa englantia käytetään lingua francana. Eritoten englannin suullinen taito, kuten julkinen puhuminen ja small talk, näyttelevät suurta roolia tässä kontekstissa. Huomionarvoista on kuitenkin se, että hyvin usein liike-elämän kieli- ja viestintäkoulutuksen opetusmateriaalit epäonnistuvat valmistamaan kansainvälisen liike-elämän toimijoita tosielämän tilanteisiin.