MARP - proteiiniperheen proteiinien mRNA –määrät venymis - lyhenemissykli -tyyppisen kuormituksen jälkeen - Flink, Riina (2010)
Riina Flink. 2010. MARP – proteiiniperheen proteiinien mRNA – määrät venymis – lyhenemissykli – tyyppisen – kuormituksen jälkeen. Kandidaatin tutkielma, Liikuntafysiologia. Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto. 37s.