Learning English! : a material package for dyslexic 7th graders in English as a foreign language classrooms - Kinnunen, Suvi (2012)
Yksi suurimmista haasteista nykypäivän peruskoulussa ovat oppilaiden erilaiset oppimisvaikeudet. Tutkimusten mukaan jopa 80 % oppimisvaikeustapauksista taustalla on dysleksia, jossa oppilaalla on vaikeuksia niin teknisessä lukemisessa kuin oman kirjoittamisensa hallinnassa.