Kontekstuaalisen oppimisen hyödyntäminen rasvojen kemian opetuksessa lähtökohtana nuorten ravitsemuskasvatus

Nuorten ravitsemuskäyttäytymisessä on Suomessa tapahtunut ei-toivottuja muutoksia viimeisten vuosikymmenten aikana. Lisäksi markkinoille on tullut paljon erilaisia dieettiruokavalioita, jotka saattavat aiheuttaa hämmennystä nuorten keskuudessa. Tämän vuoksi ravitsemuskasvatuksen merkitystä kouluissa...

Täydet tiedot

Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Ojanen, Reijo
Muut tekijät: Matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, Faculty of Sciences, Kemian laitos, Department of Chemistry, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Julkaistu: 2012
Aiheet:
Linkit: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/37839