Millaiseksi koulu koetaan? : koulukokemuksia Liikkuva koulu -hankkeen kouluista - Ingerttilä, Mari; Jokikokko, Katja (2012)
Ingerttilä, Mari & Jokikokko, Katja. 2012. Millaiseksi koulu koetaan? Koulukokemuksia Liikkuva koulu -hankkeen kouluista. Liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma. Liikuntatieteiden laitos. Jyväskylän yliopisto. 96 s.