Yli 20-vuotiaiden joukkuevoimistelijoiden harrastushistoria ja harrastusmotiivit sekä pitkän uran vaikutukset - Lähdekorpi, Elisa (2012)
Tutkimus käsittelee yli 20-vuotiaita joukkuevoimistelijoita ja joukkuevoimistelun lopettaneita henkilöitä (N = 87). Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää mitkä asiat saavat voimistelijan jatkamaan uraansa mahdollisimman pitkään, miksi kertaalleen lopettaneet henkilöt aloittavat joukkuevoimistelun uudestaan ja mitä vaikutuksia pitkällä uralla tai lopettamisella on yksilöön. Tutkimus toteutettiin kyselylomakkeen avulla.