"Ei enää elävä, ei vielä kuollut" : tutkimus kuusikymppisten köyhyyskirjoittajien elämänlaadusta ja köyhyydelle antamista merkityksistä - Lehtonen, Heidi (2012)
”EI ENÄÄ ELÄVÄ, EI VIELÄ KUOLLUT” — Tutkimus kuusikymppisten köyhyyskirjoittajien elämänlaadusta ja köyhyydelle annetuista merkityksistä