Ravitsemusjournalismi Helsingin Sanomissa ja Hyvä Terveys -lehdessä - Ylilauri, Maija (2012)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, millaista ravitsemusjournalismia esiintyy Suomen suurimmassa sanomalehdessä, Helsingin Sanomissa, ja naisten luetuimmassa erikoisaikakauslehdessä, Hyvä Terveys -lehdessä.