Joukkoistaminen ja sen hyödyntämiseen liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia - Ollila, Harri (2012)
Tämän tutkielman tavoitteena oli tarkastella joukkoistamista ja sen erilaisia ilmenemismuotoja. Tämän lisäksi esiteltiin joukkoistamisen hyödyntämiseen liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia sekä sitä vastaan esitettyä kritiikkiä. Tutkielma toteutettiin kirjallisuuskatsauksena.