Vertaisvaikuttaminen ja sosiaalinen media ehkäisevässä huumetyössä - Paananen, Janne (2012)
Tässä pro gradu -työssä tarkastellaan YAD Youth Against Drugs ry:n luomaa matalan kynnyksen vapaaehtoistyön mallia. Tämän Street Teamiksi nimetyn mallin tavoitteena on, että kuka tahansa missä päin tahansa Suomea pystyisi tekemään huumekriittistä vapaaehtoistyötä juuri silloin kun haluaa ja ehtii. Street Teamissä keskiössä on vertaisvaikuttaminen ja sosiaalisen median hyödyntäminen siinä.