Luistelun biomekaniikka jäällä ja luistelumatolla - Ammesmäki, Linda (2011)
Ammesmäki, Linda, 2011. Luistelun biomekaniikka jäällä ja luistelumatolla. Biomekaniikan pro gradu–tutkielma. Liikuntabiologian laitos. Jyväskylän yliopisto. 52 s.