TVT-taitotasohankkeen arviointi - Natunen, Teemu (2012)
Tässä tutkielmassa selvitetään tietotekniikan käyttöä nykypäivän opetuksessa sekä perehdytään TVT-taitotasohankkeeseen. TVT-taitotasohankkeen tarkoitus on määritellä riittävä TVT-taitotaso lukion opiskelijoille ja luoda testi, jolla TVT-taitotasoa mitataan. Tässä tutkielmassa selvitetään, kuinka hanke on onnistunut taitotason määrittämisessä ja TVT-testin luonnissa