Conductivity measurements of DNA TX tile and origami structures - Paasonen, Seppo (2011)
Tässä tutkielmassa on tutkittu kahden erilaisen itsejärjestyvän DNA-rakenteen sähkönjohtavuutta nanomittakaavassa. Ensimmäinen rakenteista on suorakaiteenmuotoinen kaksiulotteinen DNA-levy kooltaan noin 70×100 nm2 toisen ollessa selvästi kapeampi, noin 10×60 nm2. Suurin ero rakenteiden välillä on valmistusmenetelmä: isompi rakenne on valmistettu origamitekniikalla ja pienempi niin sanottua tiilimenetelmää käyttäen.