RapidArc-hoitotekniikka eturauhassyövän sädehoidossa - Valve, Assi (2012)
Eturauhasen sädehoito on perinteisesti tehty konformaalisella 3D-CRT-tekniikalla. Nykyään on mahdollista hyödyntää RapidArc-, FIMRT-kaarihoito tai IMRT–tekniikkaa, jotka mahdollistavat pienemmät annokset terveeseen kudokseen ja kriittisiin elimiin, kuin perinteinen tekniikka.