Mobiililaitteiden hyödyntäminen vieraiden kielten opetuksessa - Silla, Arto (2012)
Tässä kandidaatintutkielmassa tarkastellaan mobiililaitteiden hyödyntämismahdollisuuksia vieraiden kielten opetuksessa. Tutkielmassa selvitetään ensin mitä on mobiilioppiminen, ja mikä on sen suhde vieraiden kielten opetuksen pedagogiaan. Tämän jälkeen tarkastellaan tutkimuksia siitä, kuinka mobiililaitteita on hyödynnetty vieraiden kielten opetuksen tukena. Lopuksi esitellään tutkimusten tarkastelun pohjalta tehdyt johtopäätökset.