Teknologia ja verkkopedagogiikka ammatillisessa koulutuksessa - Paananen, Henry (2010)
Tutkielmassa esitellään verkkopedagogiikan käsitteitä ja tutustutaan sosiaalisen median tuomiin mahdollisuuksiin verkkopedagogiikassa. Lisäksi käsi- tellään Jyväskylän ammattiopiston verkkopedagogiikan tämän hetkistä tilannetta.