Valtuuksienhallintamekanismit tiedonhallintajärjestelmissä YouDataa esimerkkinä käyttäen - Huttunen, Petri (2011)
Tämä tutkielma tarkastelee erilaisia valtuuksienhallintamekanismeja, joita käytetään tiedonhallintajärjestelmissä. Tarkastelun tuloksia pohditaan Jyväskylän yliopistossa kehitetyn tiedonhallintajärjestelmä YouDatan tapauksessa.