Vertaileva analyysi live coding -sävellysympäristöihin - Nieminen, Juho (2010)
Tässä tutkielmassa selvitetään mitä live coding on ja tutustutaan nel- jään live coding -sävellysympäristöön aloittelijan näkökulmasta. Ohjelmia vertail- laan neljän piirteen avulla ensisijaisesti käytettävyyden ja helpon omaksuttavuuden kannalta.