Aikuissosiaalityön organisaatiomuutos : kvantitatiivinen tutkimus Jyväskylän kaupungin aikuissosiaalityön organisaatiomuutoksesta työntekijöiden näkökulmasta - Pitkänen, Janne (2012)
TIIVISTELMÄ Aikuissosiaalityön organisaatiomuutos: Kvantitatiivinen tutkimus Jyväsky- län kaupungin aikuissosiaalityön organisaatiomuutoksesta työntekijöiden näkökulmasta Janne Pitkänen Jyväskylän yliopisto Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Sosiaalityö Ohjaaja: Mikko Mäntysaari ja Sirpa Kannasoja Kevät 2012 83 sivua, liitteet 10 sivua