Roddy Doyle Ha Ha Ha : modernin kirjailijan suhde irlantilaisen kirjallisuuden traditioon - Teppo, Juha (1998)
Käsittelen tutkielmassani Dublinissa 1958 syntyneen Roddy Doylen tuotantoa: kaikkia tähän mennessä (1998)julkaistua viittä romaania, Family tv-sarjan käsikirjoitusta sekä kolmea, Barrytown-trilogian pohjalta tehtyä, elokuvakäsikirjoitusta. Doylen kirjoittamia näytelmiä en käsittele tutkielmassa.