Ilmaisun keskipituus (MLU) kielen oppimisen mittarina : empiirinen tutkimus - Kronqvist, Aila (2012)
Tutkielmassa on esitelty lapsen kielen oppimiseen liittyvää käsitteistöä ja teorioita. Tutkielman tueksi on kerätty puheaineistoa.