Ikääntyminen ja tietotekniikan oppiminen : "kaikki uutta!" - Tanskanen, Mailis (2011)
TIIVISTELMÄ Tanskanen, Mailis Ikääntyminen ja tietotekniikan oppiminen: ”Kaikki uutta!” Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto, 2011, s. 73 Pääaine, Tietojärjestelmätiede, pro gradu -tutkielma Ohjaajat: Brattico, Pauli; Maksimainen, Johanna