Peruskoulun opettajien liikunnallinen Veso-päivä : opettajien arviointeja koulutuksesta - Remahl, Virpi (2011)
Remahl, Virpi. 2011. Peruskoulun opettajien liikunnallinen Veso-päivä – osallistujien arviointeja koulutuksesta. Jyväskylän yliopisto. Liikuntapedagogiikan pro gradu – tut-kielma, 76 s., 8 liites.