Atheists in the Foxhole : representation of atheists on American dramatic series Firefly, House M.D., Bones, and Studio 60 on the Sunset Strip - Hirvonen, Anna (2011)
Työn aiheena oli ateistien representaatio amerikkalaisissa draamasarjoissa Firefly, House, MD, Bones ja Studio 60 on the Sunset Strip. Lähtökohtana oli selvittää miten heitä representoidaan, eli kuvataan, edustetaan, millaisen vaikutelman ateisteista saa näiden sarjojen perusteella ja kohdellaanko uskonnollisia ja ateisti hahmoja samalla tavalla. Tarkoitukseni oli tutkia näiden neljän sarjan päähenkilöitä ja miettiä onko ateistien representaatio positiivista vai negatiivista.