Motoristen perustaitojen ja fyysisen aktiivisuuden kehittyminen yläkoulun aikana - Kinnunen, Mika; Rahomäki, Eero (2011)
Kinnunen, Mika & Rahomäki, Eero 2011. Motoristen perustaitojen ja fyysisen aktiivi-suuden kehittyminen yläkoulun aikana. Liikuntapedagogiikan pro gradu-tutkielma, 97 s.