Liikuntateknologia kilpasuunnistajan harjoittelun ohjaajana ja motivaattorina - Kari, Tuomas (2011)
Kari, Tuomas Liikuntateknologia kilpasuunnistajan harjoittelun ohjaajana ja motivaattorina Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto, 2011, 105 s. Tietojärjestelmätiede, pro gradu -tutkielma Ohjaaja: Moilanen, Panu