Lapsiperheiden kasvisten kulutus äitien kuvaamana - Munter, Hanne (2011)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää miten lapsiperheiden äidit kuvaavat omaa ja perheensä kasvisten kulutusta ja siihen liittyviä esteitä ja edistäviä tekijöitä.