Suomen kirjallisuushistorian opetus peruskoulun yhdeksännellä luokalla opettajien näkökulmasta - Kinnunen, Susanna (2011)
Tarkastelen pro gradu -tutkielmassani Suomen kirjallisuushistorian opetusta yläkoulussa äidinkielen ja kirjallisuuden opettajien näkökulmasta. Peruskoulun yhdeksännen luokan kirjallisuudenopetuksessa painotetaan Suomen kirjallisuuden vaiheisiin ja klassikoihin tutustumista – kirjallisen yleissivistyksen pohjan luomista.