Opiskelijavaihto : minkälaista siellä sitten tulee olemaan? - Kangastalo, Laura (2011)
Jyväskylän yliopiston musiikin laitoksen musiikkikasvatuksen koulutusohjelma on vuodesta 2004 asti ollut mukana CIMOn koordinoimassa North-South-South-verkosto-ohjelmassa. Tässä tutkimuksessa on tutkittu Jyväskylän yliopiston musiikin laitoksen ja Etelä-Afrikan Pretorian yliopiston välistä NSS-ohjelmaan liittyvää opiskelijaliikkuvuutta.