Les adjectifs décrivant les compétences dans les offres d'emploi sur Internet - Hankala, Tita (2011)
Työpaikkailmoitusten avulla yritykset etsivät itselleen sopivia työntekijöitä. Ilmoituksissa käytetään adjektiiveja kuvailemaan halutun työntekijän ominaisuuksia eli kompetensseja. Tutkin pro gradu -työssäni millaisia nämä adjektiivit ovat; viittaavatko ne hakijan persoonaan, koulutukseen vai kokemukseen. Analysoin myös ovatko adjektiivit subjektiivisia vai objektiivisia.