Hajautetun versiohallinnan hyödyt ja käytännöt - Hänninen, Tero (2011)
Tämä tutkielma käsittelee hajautetun versiohallinnan hyötyjä keskitettyyn verrattuna sekä hajautetun versiohallinnan käytäntöjä ja työnkulkuja.