"Henkilöiden sijaan hän loi karikatyyreja" : uudelleenkirjoittaminen, intertekstuaalinen re-presentaatio ja karikatyyri Kurt Vonnegutin omaelämäkerrallisessa romaanissa Timequake - Virtanen, Tatu (2011)
Tässä pro gradu –tutkielmassa pureudutaan Kurt Vonnegutin metafiktiivisen Timequake-romaanin (1997) monimutkaiseen tekstuaaliseen identiteettiin tarkastelemalla sen pohjalla olevaa uudelleenkirjoittamista kahdesta eri näkökulmasta. Näiden kahden toisiinsa limittyvän tutkimusongelman lisäksi tutkielman kolmas päämaali on transponoida karikatyyrin käsite Vonnegutin romaania geneerisesti määritteleväksi termiksi.