Reititys SAN-verkoissa - Pekkanen, Hannu (2011)
Tässä tutkielmassa käsitellään reititystä SAN-verkoissa ja olemassa olevien verkkojen liittämistä toisiinsa. SAN-verkkoja esitellään protokollien näkökulmasta. Protokollien esittelyn jälkeen siirrytään vertailemaan eri protokollien ominaisuuksia. Lopuksi tutkitaan miten olemassa olevat SAN-verkot voidaan yhdistää toisiinsa.