Radioaktiivisten jätteiden kartoitus kiihdytinlaboratoriossa - Puurunen, Aki (2011)
Kiihdytinlaboratoriossa syntyy radioaktiivista jätettä, joka on pääosin tutkimuksessa käytettävien laitteiden osia ja laitteiden huoltojätettä. Aktiivinen jäte tulee luokitella ja käsitellä Suomen lakien määrämällä tavalla.