Verkkosisällönhallintajärjestelmän käyttö palveluna : pk-yrityksen näkökulma - Husu, Päivi (2011)
Tutkielman aiheena on verkkosisällönhallintajärjestelmän käyttö palveluna, ja aihetta tarkastellaan PK-yrityksen näkökulmasta. Tavoitteena on selvittää, miten palveluna tarjottavat ohjelmistot soveltuvat PK-yrityksen verkkosisällönhallintaan.