Subjektin teologia : uskonnollisuuden tarkastelua lacanilaisen psykoanalyysin näkökulmasta - Kytölä, Mikko (2011)
SUBJEKTIN TEOLOGIA Uskonnollisuuden tarkastelua lacanilaisen psykoanalyysin näkökulmasta Mikko Kytölä Filosofia Pro gradu -tutkielma Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Jyväskylän yliopisto Ohjaaja: Jussi Kotkavirta Syksy 2011 78 sivua