Parisuhteen vuorovaikutuksen representoituminen naistenlehdissä - Väisänen, Krista (2011)
Tämän tutkielman tavoitteena oli selvittää, miten parisuhteen vuorovaikutus representoituu naistenlehdissä. Tutkimusaihe valikoitui siksi, että parisuhde läheisenä vuorovaikutussuhteena muodostaa vahvan ja yhteiskunnallisesti tärkeän toimintayksikön, jonka merkityksiä luodaan, uusinnetaan ja muokataan median representaatioissa. Tutkimusaineistona toimivat Kotilieden ja Kodin Kuvalehden vuoden 2010 vuosikerrat. Mainokset, ihmissuhdepalsta ja lukijoiden palautesivut rajautuivat kuitenkin aineiston ulkopuolelle.