Jalat kantavat jo : selviytymiskertomusten rakentuminen yleisaikakauslehtien henkilöhaastatteluissa - Olli, Pipsa (2011)
Tämän tutkimuksen tavoitteena on selvittää, minkälaisia selviytymiskertomuksia yleisaikakauslehtien henkilöhaastatteluissa rakennetaan. Aineisto koostuu kerran viikossa ilmestyvistä yleisimmistä aikakauslehdistä, joita ovat Anna, Apu, Seura ja Me Naiset. Loka-marraskuun 2010 aikana selviytymisestä kertovia artikkeleita löytyi lehdistä yksitoista kappaletta. Selviytymisen kriteereiksi määrittelin kipeän menetyksen, rankan vastoinkäymisen tai trauman.