Suun terveyserojen kaventaminen Helsingissä liikkuvan suunhoitoyksikkö Liisun avulla - Manninen, Johanna (2011)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää terveyserojen kaventamisen strategista toimeenpanoa ja moniammatillisen yhteistyön mahdollisuuksia Helsingin kaupungin suun terveydenhuollossa. Tavoitteena oli suunnitella liikkuvan suunhoitoyksikkö LIISUN toimintaa ja moniammatillista yhteistyötä suun terveydenhuollon ja yhteistyötahojen välillä suun terveyserojen kaventamiseksi.