Hevisaurus-fanius perheen yhteisyyden rakentajana - Leponiemi, Tuomo (2011)
Leponiemi, T. 2011. Hevisaurus-fanius perheen yhteisyyden rakentajana. Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteiden tiedekunta. Opettajankoulutuslaitos. Pro gradu -tutkielma. 56 sivua.