Tiedonkeruu ja -analysointi mikro-CHP-koelaitteistossa - Koponen, Jukka (2010)
Tämä opinnäytetyö käsittelee Jyväskylän yliopiston uusiutuvan energian tutkimus- ja koulutusohjelman mikro-CHP-koelaitteistoa. Kyseinen mikro-CHP-laitteisto liittyy yhdistetyn lämmön- ja sähköntuotannon tutkimukseen pienessä mikrokokoluokassa.