Satstyper och argumentation i researtiklar i damtidningar - Kallonen, Eva (2011)
Tämän tutkielman tarkoitus on selvittää, mitkä ovat yleisimmät lausetyypit naistenlehtien matkailuartikkeleissa, sekä millaisilla argumenteilla potentiaalisia matkailijoita kehotetaan valitsemaan tietty matkakohde. Yleisimmät lausetyypit selvitettiin kvantitatiivisin menetelmin, ja argumentaatioanalyysissä hyödynnettiin kvalitatiivisia tutkimusmenetelmiä.