Luento opiskelijoiden silmin : tutkimus opettajaopiskelijoiden luentokäsityksistä - Kallioinen, Saara (2011)
Tutkimuksen tarkoitus oli selvittää, millaisia merkityksiä luokanopettajaopiskelijat antavat opettajankoulutuslaitoksen luennoille.