"Jos kaikki varastelee niin sittenhän se tavallaan silleen pysyy samana" : tutkimus kuudesluokkalaisten moraalikehityksen vaiheista ja moraalisten argumenttien ymmärtämisestä - Kasanen, Emilia; Kunnari, Emma (2011)
Kasanen E. & Kunnari E. 2011. ”Jos kaikki varastelee niin sittenhän se tavallaan silleen pysyy samana” –Tutkimus kuudesluokkalaisten moraalikehityksen vaiheista ja moraalisten argumenttien ymmärtämisestä. Itä–Suomen yliopisto & Jyväskylän yliopisto. Pro gradu-tutkielma, s. 85.