"Heteroseksuaalisuus on ihmiskunnan suuria mysteerejä" : heteroseksuaalisuuden esittäminen Ralf Königin sarjakuvissa - Antila, Päivi (2011)
Tutkimuksessa tarkastellaan heteroseksuaalisuuden esittämistä Ralf Königin sarjakuvissa. Heteroseksuaalisuus on kulttuurissamme hiljainen ilmiö, jota pidetään itsestäänselvyytenä ja jolle ei kaivata selityksiä. Tämä tutkimus pyrkii rikkomaan hiljaisuuden ja asettamaan heteroseksuaalisuuden tarkastelun alle. Tutkimusaineiston muodostaa 19 saksalaisen Ralf Königin sarjakuva-albumia, joiden homonäkökulma tarjoaa tavanomaisesta poikkeavia käsityksiä heteroseksuaalisuudesta.