The job satisfaction of English teachers in Finnish elementary, middle and upper secondary schools - Leppänen, Jenni (2011)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, mitkä asiat vaikuttavat englanninopettajien työtyytyväisyyteen ja -tyytymättömyyteen ja miten englanninopettajien mukaan työtyytyväisyyttä voitaisiin kehittää.