Liikuntamatkailun tulevaisuuden uhat ja mahdollisuudet - haastattelututkimus liikuntamatkailupalvelujen tuottajien näkemyksistä - Matarma, Tanja (2010)
Tutkimuksen tarkoituksena on perehtyä liikuntamatkailun käsitteeseen ja pohtia eri liikunnallisten matkailumuotojen sijoittumista liikuntamatkailun kenttään. Tutkimuksessa tutkitaan mitä uhkia ja mahdollisuuksia liikuntamatkailulla on tulevaisuudessa. Liikuntamatkailun uhat, mahdollisuudet ja liikuntamatkailun käsite ovat tämän tutkimuksen tutkimuskysymyksiä, joihin vastattiin haastattelemalla neljää eri henkilöä liikuntamatkailupalveluja järjestävistä organisaatioista. Haastattelumetodina oli teemahaastattelu.