Itsesensuuri ja flow-tila vastavoimina - Olli, Sari (2011)
Tutkimuksen kohteena on itsesensuuri ja flow-tila. Tutkimus keskittyy tarkastelemaan kirjoittamista prosessina sekä itsesensuurin ja flow-tilan vastavoimaisuutta tämän prosessin sisällä. Kirjallisuuskatsauksen pohjalta pyrin löytämään vastauksen asettamaani tutkimusongelmaan ja siitä jakautuviin tutkimuskysymyksiin: Mistä kirjoittajan itsesensuurissa on kysymys ja miten kirjoittajan itsesensuurin ylittämistä voidaan edesauttaa?