Liikuntatuntien vuorovaikutusrakenteet opettajan ja oppilaiden välillä - Lyyski, Taru (2011)
Lyyski, T. 2011. Liikuntatuntien vuorovaikutusrakenteet opettajan ja oppilaiden välillä. Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteiden tiedekunta. Opettajankoulutuslaitos. Pro gradu -tutkielma. 88 sivua.